Børnekor og spirekor

Kom og syng i børnekor/spirekor

Elsker du at synge, er kirkens børnekor/spirekor måske noget for dig?
I samarbejde med Skt. Nikolai Kirke og korleder/organist Louise Vase tilbyder vi kor for børn fra 0.-4. klasse.

Vi synger tirsdag eftermiddag, og den eneste forudsætning for at deltage er, at du elsker sang og musik. Vi vægter et stabilt fremmøde for at få et godt, trygt og velfungerende kor.

Vi synger flerstemmigt, laver kanondanse og fagter, der understøtter sangen. Vi lærer at bruge vores instrument, stemmen, på en sund og naturlig måde, og vi lærer rytmer, rim og remser.

Det hele foregår i en afslappet og samtidig koncentreret atmosfære, hvor vi kan fordybe og udvikle os i musikkens univers.

Børnekoret (3.-4. klasse) øver i Tuse Kirkehus tirsdage kl. 15.00-15.45.
Børnene bliver hentet af bus kl. 14.55 på Tuse Skole. Bussen er retur på skolen ca. kl. 15.55.

Korene medvirker til gudstjenester flere gange i løbet af sæsonen.

Tryk her for tilmelding til børnekoret.

Spirekoret (0.-2. klasse) øver i Skt. Nikolai Kirkes Klostersal tirsdage kl. 16.30-17.15.
O. klasserne er velkomne efter jul.
Spirekorbørnene bliver hentet af bus på Tuse Skole kl. 15.55 og kørt til Skt. Nikolai Kirke.
Børnene skal hentes ved Skt. Nikolai Kirke kl. 17.15. Vi opfordrer til, at I laver aftaler om samkørsel, når børnene skal hjem fra kor.

Tryk her for tilmelding til spirekoret.

Første gang efter ferien er tirsdag d. 27. august.

Gudstjenester med medvirken af Børne-/Spirekor efteråret 2024

27. august: Vi starter op efter sommerferien!
28. september (kun Børnekor): Stævne i Roskilde Domkirke for Børnekor og Ungdomskor. Egen kørsel. Mere info følger!
6. oktober BUSK- gudstjeneste (kun Børnekor) i Skt. Nikolai Kirke kl. 10, mødetid kl. 9.15 i Sortebrødreklosteret.
29. oktober (begge kor) Halloween/"Gys og græskar" kl. 17 i Tuse Kirke. Mødetid kl. 16.15 i Tuse Kirke.
26. november (begge kor): "Gud og grød"/adventsgudstjeneste for børn i Tuse Kirke. Mødetid kl. 16.15 i Tuse Kirke.
13. december (begge kor): Mulighed for at "frivilligt" Luciaoptog i Skt. Nikolai Kirke - tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder Margibell Frederiksen: magf@km.dk
17. december (begge kor): Julehygge i Tuse.
24. december kl. 11 (begge kor): Børnegudstjeneste i Skt. Nikolai Kirke, Mødetid i Sortebrødreklosteret kl. 10.15.

Det er gratis at gå til kor - og værdien er stor :-)

Mange hilsner
korleder/kirkesanger Therese Adorján Ankjær