Babysalmesang

Babysalmesang i Tuse Kirke

Babysalmesang er en aktivitet i kirken, hvor vi med sange og smil skaber et nærværende rum for dig og din baby. Med gode melodier, smukke klange, remser, simple danse og sæbebobler skaber vi en ramme for fordybelse og koncentration og et trygt og nærværende øjeblik.

Babyer elsker deres forældres stemmer, så hvad enten du altid har sunget, eller aldrig bruger din stemme som instrument, vil dit barn synes, at du har den smukkeste stemme på jorden. De små kan selvfølgelig ikke synge selv, men de kan opleve glæden ved musikken og det særlige kirkerum.

Over de 6 gange forløbet varer, er der rig mulighed for at lære sangene godt at kende, for programmet er næsten det samme hver gang, da babyer elsker gentagelser. 

Babysalmesangen ledes af Linnéa Villén, der er sanger og fløjtenist, og er for børn mellem 3-12 måneder og deres forældre/bedsteforældre.

Vi plejer at slutte af med en kop te, kaffe og en lille kage – der er mulighed for at pusle på stedet. 
Vi glæder os til at kunne indbyde jer til babysalmesang i vores smukke kirkerum. 

Nyt hold

Et nyt hold begynder til efteråret i Tuse Kirke, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk. Det er et forløb på 6 gange. Se datoerne i kalenderen nedenfor.
Det er gratis at være med.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at deltage, skal du tilmelde dig hos Linnéa Villén på mail linneavillen@gmail.com eller tlf. 28 76 89 92.

 

   Babysalmesang