×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 21. september 2020, kl. 19:30

Når telefonen ikke ringer – så er det til mig!

De fleste mennesker kender til, at de i perioder får for meget af verden ind på livet. For meget, for hurtigt, for højlydt. De efterlyser derfor en langsommere livsrytme. De ønsker sig et liv med mere ro, stilhed og tid til eftertanke. Og den langsommere rytme er da også meget gavmild. Det opdager vi, når vi konkret gør noget ved, at livet kører med os i et for højtblæsende tempo. Når vi ikke rigtig kan falde til ro midt imellem livets valgmuligheder. Men hvordan slipper vi så ud af livets hamsterhjul?

Jørn Henrik Olsen har selv været en af verdens hurtigste forskere i langsomhed. Men den høje hastighed har sin pris. Ved hjælp af sjove, skæve og stærkt udfordrende perspektiver vil han i foredraget komme ind på gode løsningsforslag. Forslag der kan give luft til eftertanke, fornyelse, hukommelse, kreativitet og livsmod. Og som gælder for den enkelte personligt, i arbejdslivet og i vores fællesskaber og relationer.

Dyb alvor kombineres med forløsende humor. Én ting er sikkert efter foredraget: Tilhørerne vil tænke mange tanker, der er længere end fem centimeter. Und jer selv et par stille timers afstand af livet – og bliv meget klogere på det.

Foredraget er gratis, og alle er velkomne! Menighedsrådet byder på kaffe og småkager. Vi glæder os til at se jer!

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og god hygiejne, og derfor vil der være tilmelding til foredraget. Vi kan højst være 30 deltagere. 

Tilmelding foregår hos kirke- og kulturmedarbejder Birgitte Riese-Nielsen på mail: biri@km.dk eller tlf.: 21 83 29 93 senest mandag d. 21. september kl. 10.

Foredrag
Sted Tuse Byvej 47, 4300 Holbæk
Pris
Det er gratis at deltage.