Aktiviteter » Tusmerne

Kom og hør Tusmerne synge julekalendersange i decembermåned:

Søndag d. 9. december kl. 10.30 til børnegudstjeneste i Tuse kirke og igen søndag
d. 16. december kl. 16.00 i Tveje Merløse kirke.

Koret kan også høres til fastelavngudstjeneste i Tveje Merløse Kirke 3. februar om
eftermiddagen (for tidspunkt se Tveje Merløse kirkes hjemmeside). Efter  gudstjenesten er der tøndeslagning og varm kakao.

Vil du eller en, du kender være med i Tusmerne, så kontakt korleder/kirkesanger
Therese Adorján Ankjær, mail: tadyhr@yahoo.dk.
Koret øver hver tirsdag kl. 15-16.

Børnekoret Tusmerne

Tusmerne er for børn i 3. - 6. klasse.
Tidspunkt: tirsdage fra kl. 15-16
Sæsonstart: 28/8 2018

I Tusmerne, som ledes af de to korledere, Hanne Nebeling og Therese Adorján Ankjær, kan alle være med.

Koret synger både 1 og 2- stemmige sange. I korundervisningen indgår stemmetræning og hørelære ( læren om noder og rytmer) som en fast del. Flere gange om året optræder Tusmerne i både Tuse/ Butterup og Tveje Merløse kirke.
Koret synger bl.a til høstgudstjeneste, krybbespil, fastelavn og også i forbindelse med spil dansk  og endelig afslutter Tusmerne sæsonen med en sommerkoncert.

Det er gratis at modtage underisning i koret, til gengæld forventes stabilt fremmøde og deltsgelse i optrædener.

Koret Koret øver på skift i Tuse kirkehus/ Butterup Menighedssal og Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65 en måned ad gangen hvert sted. Der er gratis buskørsel fra sognenes skoler: Tuse skole, Holbæk Lilleskole, Holbæk private Realskole og Isefjordsskolen. Efter kor henter forældrene selv.​

Tusmerne: et korsamarbejde mellem Butterup-Tuse og Tveje Merløse sogne.

Kontakt korleder/kirkesanger Therese Adorján Ankjær på tlf. 61688436 eller

mail tadyhr@yahoo.dk, hvis du vil vide mere om koret.