Aktiviteter » Koncerter

Vela Saxofonkvartet søndag d. 10. november kl. 15.00 i Tuse Kirke

De fire spansktalende kvinder i Vela Saxofonkvartet har spillet sammen siden 2012, hvor de alle studerede i Barcelona. I 2016 flyttede de alle til Århus for at fortsætte deres studier dér. I 2017 vandt de tredje prisen i P2s kammermusikkonkurrence og siden har de haft en bugnende turnékalender, mest i Tyskland, Spanien og Danmark. De er utrolig dygtige og spiller det meste udenad. Samtidig har de indstuderet opsigtsvækkende koreografi, som gør deres koncerter meget levende og spændende. I Tuse Kirke har de lovet at spille et blandet og publikumsvenligt program, selvom de også har specialiseret sig i meget moderne musik, som de tilsvarende udfører med vild virtuositet. Der findes efterhånden flere dygtige saxofonkvartetter, men Vela Saxophone Quartet er bestemt nogle, man bør holde øje med. Det fås ikke stort bedre. Kvartetten består af Carla Esteban, Laura Pasqual, Marina Gilbert og Debora Tranvoso.
Der er al mulig god grund til at komme til deres koncert søndag d. 10. november kl. 15.00 i Tuse Kirke

Kom til Tuse Kirke lørdag den 16. november kl. 15.00

Verdensberømt fransk  jazzsangerinde sammen med  superbassisten Thomas Fonnesbæk Det sker engang i mellem at en ny stemme dukker op, som betager en hel verden. Sådan en stemme har den unge franske sangerinde Camille Bertault. Nu er det lykkedes at overtale den franske nattergal til at komme til Danmark og optræde i et duoformat sammen med den danske bassist Thomas Fonnesbæk i Tuse Kirke!
endes stemme indeholder kvaliteter, der er så unikke og så betagende, at alle må give efter og svøbe sig i vellyd. Den unge franske sangerinde Camille Bertault lagde for nogle år siden nogle hjemmeoptagelser op på YouTube. Her synger hun unisont med ikoniske instrumentale soli, spillet af mestre som John Coltrane og Hermeto Pascoal, Camille Bertaults krystalklare stemme, perfekte fraseringsevne og indtagende charme på disse hjemmeoptagelser gjorde hende på ingen tid til YouTube-darling, og vi har alle sukket efter en mulighed for at høre hende synge live.
u er muligheden der! Kom til Tuse Kirke lørdag d. 16. november kl. 15.00 – og​ kom i god tid.

Inger Petri i Tuse Kirke søndag d. 24. november kl. 15.00


Koncerten vil traditionen tro igen i år byde på sange fra den danske og udenlandske sangskat samt lidt julesange. Ingers sangvalg, har som regel en personlig betydning for hende og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i hendes liv.

Ingers arbejdsliv i dag består af samtale-og coachforløb med mennesker i stress, sorg og livskriser, som hun hjælper på vej videre i livet og ud på den anden side, ligesom hun selv har formået det i sit eget liv. Det er et livsgivende og livsbekræftende arbejde, som hun brænder for. 

Sang er Ingers fristed og der hvor hun kan fortolke og udfolde dejlige sange, ud fra sit eget liv og dermed samle og frigive energi, både hos sig selv og andre.

Inger bliver akkompagneret af ægteparret Jesper og Therese Adórjan Ankjær på hhv. klaver og cello. Jesper og Therese danner i øvrigt cello/klaverduoen »Duo Kokos«, der ynder at bevæge sig mellem flere forskellige genrer, som klassisk, bossa nova, tango og evergreens.
Vi glæder os igen i år til en hyggelig eftermiddag i den smukke Tuse Kirke

Sognepræst Pia Heegaard Lorentzen | Tuse Byvej 47 | 4300 Holbæk | Tlf.: 24892737 |