Aktiviteter » Koncerter

I anledning af, at vores ombyggede kirkehus står færdigt og klar til brug, inviterer Butterup-Tuse menighedsråd til en særlig festgudstjeneste med efterfølgende bespisning i kirkehuset.

Det foregår søndag d. 20. januar kl. 16.00 i Tuse kirke. Både ved gudstjenesten og den efterfølgende fejring i kirkehuset medvirker Prins Gustav ensemblet. Prins Gustav Ensemblet og er en mandskvartet der blev stiftet ved årtusindskiftet. Det består af Kresten-Erik Dahl, Anders Tangaa, Mikkel Vale og Rasmus Agertoft. Ensemblet har blandt andet sunget på Nationalmuseet, i Tivoli og på Den Sorte Diamant i København, på Nyborg Slot og i adskillige kirker rundt i landet. I 2001 udgav Prins Gustav Ensemblet sammen med mandskoret Cantantes Animi cd’en Paa Tankens Slot -Studentersang på Regensen i den danske guldalder. Prins Gustav vil deltage med et repertoire af aftenssalmer, studenterviser og sange til fædrelandet fra den danske mandskorssangs vugge på Regensen i begyndelsen af 1800-tallet, den periode vi også kalder Den Danske Guldalder.