Aktiviteter » Foredrag

Butterup-Tuse kirker har henover foråret og efteråret 2019 arrangeret 4 foredrag med emner som berører menneskers liv.
Tirsdag d. 12 marts kl. 19.30 løber det første foredrag af stablen i kirkehuset i Tuse.
Foredraget hedder: Ung i en præstationskultur! – Hvad skal jeg sige?
Danske unge oplever i stadigt stigende grad at være en del af en præstationskultur, hvor der undervises to the test, og hvor fokus er på at bestå snarere end at forstå! De oplever, at de stadig tidligere skal præstere. Når man som ung i en præstationskultur er på jagt efter kontrol, tryghed og frikvarter, hvad skal man sige som ung – og hvad skal man sige
som forældre? Derfor er det vigtigt at vide lidt om:
• Hvad sker der mellem ørerne på en teenager?
• Hvilke »frikvarterer« er der i unges liv?
• Hvad er på spil i forhold til fritid, forældre og konfirmation?
• Hvad skal man sige, når man skal skabe rum for refleksion?
• Foredraget holdes af Suzette Schurmann Munksgaard
CUR, Center for Ungdomsstudier Suzette er projektleder på CUR, Center for Ungdomsstudier og efterskolelærer på Midtsjællands Efterskole.
Hun arbejder med ungdomsstudier og religionspædagogisk forskning/religiøs dannelse. Hun elsker elektronmusik, naturart og er evigt nysgerrig på, hvad der
foregår mellem ørerne på vore unge. Suzette er læreruddannet og har en MA i eologi og kristendomsformidling med unge (Københavns Universitet).
Der vil undervejs bliver serveret kaffe og kage, og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål. Foredraget henvender sig til alle, som har med unge at gøre.