Aktiviteter » Babysalmesang

Babysalmesang i Tuse Kirke

Vi har nu haft babysalmesang i Tuse kirke siden januar sidste år, og vi har oplevet stigende tilslutning. Derfor tilbyder vi endnu engang babysalmesang for de mindste i sognet med ledsager.

Babysalmesang er en lille rituel stund for forældre, eller bedsteforældre og børn. Hver gang begynder og slutter vi på samme måde og timen igennem er der ikke mange andre ord, end dem vi synger og bruger i fjollede remser. Babyer elsker deres forældres stemmer, så hvad enten du altid har sunget, eller aldrig bruger din stemme som instrument, vil dit barn synes, du har den smukkeste stemme på jorden. De små kan selvfølgelig ikke synge selv, men de kan opleve glæden ved musikken og det særlige kirkerum, og de får lov at finde rasleæg, vælte tårne, gemme sig i farverige tørklæder, hilse på den bløde tøjhest og komme højt op i æbletræet på den voksnes ben.
Vi slutter af med at lytte til musik, akkompagneret af sæbeboblemagi.

Babysalmesangen ledes af kirkesanger og korleder, Therese Adorján Ankjær og er for børn mellem 2-10 måneder og deres forældre/bedsteforældre.
Forløbet kører over 8 gange og vi starter onsdag d. 29. august kl. 10.00. Der er 10 pladser. Det er gratis at være med.

Tilmelding til korleder Therese Adorján Ankjær, mail: tadyhr@yahoo.dk