Julehjælp

For mange af os er julen en dejlig højtid, hvor familie, hyggeligt samvær og gaver er i centrum. Men for nogle er julen både lang og alt for dyr, hvilket kan virke som en enorm belastning.
Som noget nyt vil der nu være mulighed for at søge julehjælp i Butterup og Tuse sogn.

Dagli´Brugsen Tuse og menighedsrådet har besluttet sig for at samarbejde om at
kunne hjælpe de mennesker i sognet som ikke kan få julen til at hænge sammen økonomisk.
Dagli´Brugsen Tuse vil sponsorere kurve med gode sager til julebordet og i kirkerne vil der blive samlet penge ind ved koncerter til hjælp til gaver, gives i form af gavekort.
Hvis du skulle have lyst til at donere til sognets julehjælp kan donationer gives
anonymt til kirken, gerne i lukkede konvolutter mærket julehjælp.
Der kan også doneres via kirkens MobilePay kirkebøsse, nummeret er: 38624,
skriv julehjælp på indbetalingen.
Der vil være ansøgningsfrist i begyndelsen af december og dem der bliver tilgodeset får besked om hvor og hvornår julehjælpen kan hentes, det vil være ca. 1 uge før juleaften, så kødet i kurven stadig er friskt d. 24 december.

Alle ansøgninger vil blive gennemgået i fortrolighed.

Dem der ønsker at komme i betragtning til julehjælpen, skal sende en skriftlig ansøgning med navn, adresse og en beskrivelse af de familiemæssige og økonomiske forhold.

Ansøgningen skal være sognepræsten i hænde senest d. 7. december: Pia Heegaard Lorentzen, Butterup Byvej 4, 4420 Regstrup, e-mail: pihl@km.dk

Man skal være bosiddende i Butterup og Tuse sogn for at komme i betragtning.

Lokalcentergudstjenester

Vi holder gudstjeneste i dagligstuen på Tuse lokalcenter på følgende dage:

• Torsdag d. 20. december kl.14 ved Pia
  • Torsdag d. 17. januar kl. 14 ved Lene
  • Torsdag d. 21. februar kl. 14 ved Pia

Gudstjenesterne varer en halv times tid og bagefter byder menighedsrådet og frivillige på kaffe og kage.
Alle er velkomne til gudstjenesten også selvom man ikke bor på Tuse Lokalcenter.

Har du brug for hjælp til at komme til lokalcentergudstjeneste?

så kan du ringe til til den præst, der har gudstjeneste (Lene 30352661 - Pia 24892737) så sørger vi for, at der kommer en og henter dig.

Lørdagsdåb

• Lørdag d. 12. januar kl. 11.00