Sorggruppe for voksne  i Butterup og Tuse sogn
Som et nyt tiltag opstartes der nu en sorggruppe for voksne i Kirkehuset i Tuse. Gruppen mødes hver anden mandag kl. 10.00-11.30 i Tuse Kirkehus, Tuse Byvej 47, 4300 Holbæk og det er et forløb på 6 gange.

Datoerne er: d. 9 september, d. 23 september, d. 7 oktober, d. 21 oktober, d. 4 november og d. 18 november. For at få en plads i gruppen, kræver det en tilmelding til en af de to gruppeledere: sognepræst Lene Funder på mail: lef@km.dk eller tlf. 30 35 26 61 sognepræst Pia Heegaard Lorentzen på mail: pihl@km.dk eller tlf. 24 89 27 37.

I en sorggruppe kan du finde støtte, hvis du har mistet en, du holder af.

En sorggruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at ’komme videre’. Men fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og den forandrede hverdag. For Sorg er en naturlig reaktion på tabet af en nærtstående, og sorg skal ikke behandles, men bæres og byrder klares nemmere når man deler dem med andre.

Sorggrupper kan mindske følelsen af ensomhed og meningsløshed, og det er for mange en støtte at høre, hvordan andre har tacklet sorgen og at mange af de ting der fylder i ens egen sorg også fylder for andre sorgramte.

Alle er velkomne til at deltage og du behøver ikke at bo i Butterup og Tuse sogn.
Det er gratis at deltage! Kirkebilen kan bestilles hvis man bor i sognet.

Lokalcentergudstjenester

Vi holder gudstjeneste i dagligstuen på Tuse lokalcenter på følgende dage:

• Torsdag d. 22. august kl. 14.00 ved Pia
  • Torsdag d. 19. september kl. 14.00 ved Pia Torsdag

• Torsdag d. 17. oktober kl. 14.00 ved Lene Torsdag

• Torsdag d. 21. november kl. 14.00 ved Pia

Gudstjenesterne varer en halv times tid og bagefter byder menighedsrådet og frivillige på kaffe og kage.

Alle er velkomne til gudstjenesten også selvom man ikke bor på Tuse Lokalcenter.

Har du brug for hjælp til at komme til lokalcentergudstjeneste?

så kan du ringe til til den præst, der har gudstjeneste (Lene 30352661 - Pia 24892737) så sørger vi for, at der kommer en og henter dig.

Lørdagsdåb

Vi tilbyder lørdagsdåb på flg. datoer i løbet af sommeren:

Lørdag d. 17. august kl. 11.00

Lørdag d. 14. september kl. 11.00