Konfirmander » 2018/19

Indskrivning til konfirmationsforberedelse i Butterup og Tuse sogn

Der er lukket for den digitale indskrivning til konfirmationerne i 2019, k
ontakt sognepræst Pia Heegaard Lorentzen, hvis du ønsker at blive konfirmeret i 2019 og ikke er tilmeldt på nuværende tidspunkt.

Udfyld nedenstående formular så konfirmanden bliver indskrevet til konfirmationsforberedelsen:

Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Butterup og Tuse i skoleåret 2018/19, konfirmationen skal foregå i bopælssognet: https://forms.churchdesk.com/f/r1QQGFLtm

Kære konfirmand og familie                                          07.08.18

Du er blevet indskrevet til konfirmation/ konfirmationsforberedelse i skoleåret 18/19.

Alle konfirmander skal komme til Butterup præstegård søndag d. 9 september kl.14.

Her skal konfirmanderne igennem et kirkeløb og kl.16 er der andagt for konfirmander og familier i Butterup kirke. Efter andagten vil der blive givet diverse praktiske oplysninger angående forberedelsen og konfirmationerne fra os præster, så det er vigtigt, at alle konfirmander er repræsenteret.

Konfirmationsforberedelsen er i efteråret ugentlig, og foregår hver gang i konfirmandstuen i Tuse Kirkehus.

Konfirmanderne får fri fra skole kl. 14 og skal møde i kirkehuset kl.14.15, hvor undervisningen starter. Vi slutter kl. 15.45.

7.A & 7.C skal komme til forberedelse første gang mandag d. 17 september.

7.B & 7.D & alle privatskoleelever skal komme til forberedelse første gang onsdag d. 19 september.

De konfirmander der går på andre skoler end Katrinedalsskolen, afd. Tuse skal gå til forberedelse på onsdags holdene.

Vi glæder os utroligt meget til at se dig, du skal medbringe godt humør og en masse nysgerrighed.

Hvis der er ændringer i forhold til din indskrivning, så skal vi have besked hurtigst muligt.

Til alle konfirmander:

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, for vi forventer jeres deltagelse ved:

Indsamlingen til Kirkens Korshær søndag d. 25 november, mødested Tuse Kirkehus kl. 10.

Dette er obligatorisk for dem der går til forberedelse ved os og valgfrit for dem af jer, der går til forberedelse ved andre præster.

Alle breve som sendes ud til jer ligger også på Kirkens hjemmeside: www.tusekirke.dk under information, konfirmand info.

Plan for konfirmationsforberedelsen.

Efteråret 2018

Uge 36: alle møder søndag d. 9 september kl. 14 – 16.30 i Butterup.

Uge 38: forberedelse for klasserne i Tuse Kirkehus 14.15 – 15.45 (mandag 7A & C, onsdag 7.B & D.)

Uge 39: forberedelse for klasserne i Tuse Kirkehus 14.15 – 15.45

Uge 40: ingen forberedelse da præsterne er på kursus.

Uge 41: forberedelse for klasserne i Tuse Kirkehus 14.15 – 15.45

Uge 42: Efterårsferie

Uge 43: forberedelse for klasserne i Tuse Kirkehus 14.15 – 15.45

Uge 44: forberedelse for klasserne i Tuse Kirkehus 14.15 – 15.45

Uge 45: forberedelse for klasserne i Tuse Kirkehus 14.15 – 15.45

Uge 46: Forberedelsen flyttes til tirsdag d. 13 november.

Ekskursion til varmestuen i Holbæk for at høre om Kirkens Korshær

Vi mødes v. Tuse Kirkehus kl. 15.45.

Forventet hjemkomst tid: kl. 17.45

Uge 47: Forberedelsen flyttes til søndag d. 25 november. Indsamling til Kirkens Korshær, konfirmanderne sendes på ruter i Tuse. Alle møder v. Tuse Kirkehus kl. 10, vi slutter kl. 14.

Foråret 2019

I foråret er undervisningen placeret på hele dage og vi mødes hver gang i Tuse kirkehus

Onsdag d. 6 februar kl. 8 – 14

Onsdag d. 13 marts kl. 8 – 14

Tirsdag d. 9 april kl. 8 – 14

Tirsdag d. 30 april kl. 8 – 14 dagen vil indeholde generalprøverne til konfirmationerne, så alle der skal konfirmeres i Butterup eller Tuse kirke skal deltage

Venlig Hilsen

præsterne

Lene Funder & Pia Heegaard Lorentzen.